Градник Safety Vario Rapid црн

1.800 ден1.900 ден

Кога кучето ќе го фати паника или страв и тие се обидуваат да побегнат, секогаш успеваат да се извадат и од најтесниот градник или околувратник без разлика од моделот. Тоа е опасна ситуација во која никој од нас не сака да се најде, бидејќи кучињата во тој момент не се свесни за нивната сила. Затоа е направен моделот SAFETY VARIO RAPID специјално за кучиња со анксиозност или страв.

Овој градник има дополнителна заштита кај стомакот со која нема шанси кучето да се извлече без разлика колку е во паника. Најдобриот дел е кога кучето ќе го помине моментот на паника и ќе се смири, може да ја извадите дополнителната заштита и да го користите како нормален градник.

Како правилно да ја измерите димензијата имате на сликата подоле:

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,