Гребалка Bellavista сива

15.600 ден

Гребалка на повеќе нивоа, места за спиење и гребење. Со куќичка и место за спиење на повеќе места како и места за гребење. Со додадено јаже и топче за играње.

Димензии: 56 x 56 х 128 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,