Груминг четка (soft)

750 ден880 ден

Единствена четка која ќе ја обожавате Вие и миленикот поради двојната улога на четката која дава оптимална нега за горниот и долниот слој на крзно кај милениците. Со редовна употреба се добива сјајно крзно и правилно се распределува масниот слој на кожата низ целото крзно- што е одлично за генералната хигиена.

Соодветно за мачки и кучиња со кратко, средно и долго крзно.

Четката е флексибилна и спречува било каква повреда или преголем притисок за време на чешлањето.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

Големина:21 x 6,5 cm

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , , ,