Гурмански микс

213 ден425 ден

Една грицка = едно залче! Затоа овие кекси се за тренирање и се идеални за секоја прошетка или активност. Со богат вкус на зеленчук.
Цврстина: лесна. Не е тврда закуска и се препорачува за сениор кучиња или за оние кои сакаат меки закуски.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,