Пресувана кожа со патка Rawhide

321 ден

Целосно природни грицки за кучиња кои не содржат житарици. Вкусно месо од патка замотано во пресувана кожа без додадени адитиви. Разгали го твоето куче со закуски кои се ниско маслени и богати со силен вкус.

100гр

Категорија: Ознаки: , , , ,