Долг тракинг поводник Visby Super Grip

1.500 ден

Задржи вго цврсто поводникот, дури и кога врне надвор! Овој гумиран тракинг поводник од линијата на VISBY SUPER GRIP е целосно нелизгачки. Како резултат овој поводник не само што е идеално парче опрема за Вашите спортски активности во паркот, дополнително е и рефлективен. На средината има додадено рефлективна трака која Ви дава поголема видливост дури и во прошетките низ град. Најдобро е што овој поводник и не потонува! Такада зимо или лето, на дожд или во вода, овој поводник може да го понесете со Вас секаде.

Достапно во 5 и 10 метри должина.

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , ,