Играчка Faro слонче

750 ден

Слатките мали животинчиња од колекцијата Faro  се совршени за гушкање и друштво кога се сами дома . Овие  меки играчки се соодветни и за чувствителни кучиња бидејќи немаат свирка и нема да го вознемират кучето додека спие или одмара.  Затоа Faro играчките се најдобрите пријатели на твоето кутре!

Забелешка: Никогаш не го оставајте кучето со играчките без надзор додека си игра. Ни една играчка не е неуништлива. Да се спречат повреди редовно треба да се проверуваат играчките за оштетување или за лабави делови, кои треба да се заменат по потреба.

Димензии: 19цм

Категорија: , Ознаки: , , ,