Играчка Kerikeri глувче

550 ден

Сите знаеме дека мачињата се ептен љубопитни, и кога тие се  опколени со непознати предмети им создаваат уште поголема заинтересираност особено ако ги гледаат со големи крупни очи. Е таква играчка е на HUNTER глувчето KERIKERI  со додаден катнип и забавата може да започне. Лесна и мека играчка која е супер да се гриза и да се шета низ домот по цели денови.

Димензии: 6 цм

 

Категорија: Ознаки: , , ,