Керамичко плитко тањирче Mosaic

300 ден

Голем број на мачиња имаат проблем да јадат во длабоки тањирчиња поради нивните големи бркови, и преферираат рамно и плитко тањирче за храна. Запознајте се со овој модел кој е минимално задлабочен само колку да спречи истурање на храната.
Соодветно за мали и возрасни мачиња. Може да се пере во машина.
Димензии: 30мл

 

Категорија: Ознаки: , , ,