Керамичко тањирче Gizmo бело

300 ден

Никој не кажа дека тањирчето на твоето маче треба да е досадно! Модел на тањирче во форма на маче со нерамнини на долниот дел за повеќе забава и екстра форма во секојдневието.

170ml

Категорија: Ознаки: , , ,