Керамичко тањирче Marmi за маче

450 ден

Керамичко тањирче од колекцијата Marmi кои наликуваат на мермер, затоа и се толку прекрасни. Тањирчето за маче е широко и плитко за да ги исполни нивните очекувања за практичност и стил.

Димензии: 250ml

Категорија: Ознаки: , , ,