Клешта за нокти

450 ден

Клешта за сечење на нокти на миленици која е безбедна и лесна за користење. На самата клешта има метален прстен кој помага да во прицврстите ноктот и да се спречи изместување. Така полесно ќе ја одберете посакуваната должина и каде треба да се скрати.

Рачките се гумирани за да не се лизгаат во рака. Клештите се заклучуваат доколку не се користат.

Соодветно за сите големини на кучиња и мачиња.