Кожен поводник за изложба кафено

1.800 ден2.100 ден

Поводник за изложба од високо квалитетна кожа која е во кругла форма шиена. Така се добива чист елегантен изглед и е соодветен за презентација на твојот миленик на изложба.

  • Изработена од 100% кожа
  • Шиено во кружна форма
  • Се подесува големината кај вратот
  • Изработено во Германија
  • Димензии: 140цм
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,