Кожен поводник Dalmatian

3.500 ден

Колекција од високата мода, изработени со најдобрата кожа за сите оние миленици од ‘high society’. Ова е нешто од кое не се трга поглед! Ако кучето го има стилот, и те како ќе го носи 🙂

Изработено од кожа со титаниум, додадено тагче со логото “M&P” , краевите се со восок за максимална издржливост.

Димензии: 120 х 1.5 цм

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,