Кожен тренинг поводник Round & Soft црно

4.200 ден

Round & Soft е тренинг поводник кој го истакнува вистинскиот квалитет на Hunter кои го очекувате на производите кои се »Made in Germany«. Мекиот поводник може за брзо време да се подеси според потребната должина и со тоа секогаш ќе бидете спремни се секоја ситуација со само еден поводник. Се подесува на три разчични должини, зависно од тоа дали одите на кратка прошетка или на долг тренинг. Овој поводник може да издржи секаков тип на тренинг бидејќи е изработен од напа кожа – која што е многу удобна и легнува на секоја дланка, а дополнително е зајакната со најлонско јадро за да биде уште повеќе издржливо. Овој модел е изработен да биде не само силен, туку и елегантен со заоблениот изглед, со рачно шиени ивици и безбедносни алки за да ја даде најубавата идеа за квалитетот на Hunter.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , , ,