Коска со коскена срцевина (цела)

650 ден

Ако имаш куче кое сака предизвик и бара грицка која е здрава и долготрајна, тогаш си на правото место! Овој тип на коски поттикнуваат здрави навики за гризање и дополнително помагаат во намалување на анксиозниоста. 100% природна коска богата со голема количина на коскена срцевина.

 

 

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,