Крупна давилка

240 ден310 ден

Компаративно со давилката со поситни алки, овој тип на давилка се препорачува за кучиња со подолго крзно. А на некои едноставно поубаво изгледа и е 3 пати подебела од обичните.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,