Мек ракав за професионална обука на кучиња за одбрана и напад (soft bite sleeve)

4.000 ден

Мек ракав за професионална дресура на кучиња кој помага за учење на команди со гризање, за напад и одбрана. Тоа е идеално решение за сите оние со мали кутриња кои почнуваат со нивната дресура за време на тренинзите за послушност.

Надворешниот материјал е комбинација од памук и најлон кој нема да им наштети на непцата и забите на кутрињата во развој. Внатрешниот материја е од мека пена која спречува кучето да ја повреди раката на сопственикот или дресерот.

Може да го користите како подлога за дресура, како заштита на рака и слично. Овој ракав е одличен старт за оние кои сакаат да го дресираат кучето професионално како и понатаму за јакна за дресура.

  • Соодветно за мали кутриња
  • Соодветно за почетна дресура
  • Димензии:  38cm