Мини коски од зајак

320 ден

За дресура или едноставно за награда, нема подобра опција од Rabbit Mini’s. Овие меки и мали грицки се комбинација од богат вкус и висок процент на протеин- па затоа се идеални за секој период од денот.

100 gr