Околувратник Python

2.350 ден2.750 ден

Околувратник со шара на питон со бакарна боја, со чувство како вистинска кожа. Краевите се со црна гума за да се спречи оштетување или непријатности при држење. Прицврстено со титаниумски нитни.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,