Поводник за на изложба

620 ден

Со тенкиот и лесен поводник за изложба од HUNTER за брзо време ќе го спремите Вашето куче за изложба без поводникот да Ви пречи. Неговата едноставна, дискретна и незабележлива форма е направена од најлон Ви дава сигурност иако е тенок. Вградениот околувратник лесно може да го подесите со металната штипка, а јамката за рака ќе спречи поводникот да Ви се лизне од рака или да се заплетка. Овој поводник за изложба е лесен за одржување, издржлив и лесен за чистење.

Димензии: 0.5 х 120 cm

 

Категорија: Ознаки: , ,