Поводник Basic Leather црно

2.600 ден2.800 ден

Класичен и едноставен дизајн, овој BASIC поводник ќе Ве освои со прекрасниот материјал и изработка. Издржливата кожа која е шиена во два дела е мека, легнува лесно на рака и е многу силна. Бидејки овој поводник е во два дела, тоа го прави лесен за одржување, па само исчистете го и одржувајте го редовно за да ви трае долго време.

Како и секогаш, кај HUNTER производите се дава внимание на сите детали и се произведува со внимание за да биде нежно и безбедно за твоето куче да го користи. Овој модел на кожа е со голема поддршка и силен, па затоа се покажало како одличен избор за поводници и ремчиња.

Нашата кожа се произведува нежно и внимателно. Внимавајте со обоена кожа и редовно одржувајте ја!

Изработено во Германија.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,