Поводник Solid Education Chain кафеаво

6.100 ден

Релаксирачка прошетка започнува со избор на совршена комбинација на околувратник или градник и поводник. Со SOLID EDUCATION CHAIN одлуката е донесена- за рачно изработен поводник со впечатливо меѓусебно поврзани кожни елементи, што го продолжува софистицираниот изглед на поводникот и предизвикува сензација. Благодарение на  должината на овој поводник Вашето пријателче  има поголема слобода на движење – за да може да душка наоколу надвор од избраната патека и да ужива во прошетката на свој начин.

Истата удобност важи и за „другиот крај на поводникот“  бидејќи кожата е пријатно мека и лесна на рака и со постојано користење станува повеќе удобна при што се приспособува на твојата рака. SOLID EDUCATION CHAIN  ја изразува љубовта кон кожата и е вистинска класика во гардеробата на твоето милениче.

Забелешка: Луксузен поводник изработен од вистинска кожа за кучиња кои одат опуштено одат на поводник. Исклучиво погоден за слободно време. Поради посебната обработка на овој модел и плетката може да се продолжни кожата за 1-3 см. Нашата кожа се произведува што е можно понежно. Кај обоена кожа може да има мала дисколорација.

Дилжина: 120cm

Категорија: Ознаки: , , , ,