Пресувана кожа + риба

200 ден

Секогаш опавчето игра кога кучето ќе ја види оваа вкусна грицка која е направена од пресувана кожа обвиткана со кожа од риба. Одлична здрава закуска која трае подолго.

Едно парче во пакување.

Категорија: Ознаки: , , , ,