Ракавица за бањање

800 ден

Ракавица со гумена основа за чешлање и влакна кај кучиња која се поврзува со црево, супер начин за да го избањате Вашето милениче. Само поврзи ја ракавицата со чешма и забавата може да започне! Така водата тече низ ракавицата и е одличен  начин да го исчистите кучето на брз ефективен начин.