Ремче за кутриња Modern Art -црно

420 ден

Ремчиња направени според потребите на сите мали кутриња. Имаат многу едноставен изглед и нежни бои кои прилегаат на сите мали палавковци. Изработени од вештачка кожа која воопшто не се разликува од вистинска кожа, но предност е што се многу меки и удобни. Сепак се безбедни и се спремни за првата прошетка надвор штом кутрињата се спремни.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , , ,