Ремче Stripes

410 ден

Ремчето за мачиња STRIPES секогаш привлекува внимание поради боите кои никогаш не излегуваат од мода. Безбедноста секогаш доаѓа на прво место поради безбедносниот клипер, ако мачето се заглави тогаш клиперот се отвара да не дојде до заглавување. Со додаден адресар и ѕвонче.

Категорија: Ознаки: , , ,