Ремче Fishbone црно

360 ден

Тренди ремчето FISHBONE изгледа навистина впечатливо и нуди поголема безбедност. Безбедносниот кликер се отвара при силно влечење што значи дека ако мачето се заглави кликерот ќе се отвори и нема да биде загрозено здравјето на мачето. Со привезок за информации и ѕвонче.

 

Категорија: Ознаки: , ,