Роденденски пакет за кучиња

1.400 ден2.500 ден

Роденденската забава никогаш не е комплетна без роденденски сет, па затоа ние спремивме пакет од омиелните производи. Сепак роденден се слави еднаш во година и затоа треба да помине спектакуларно, особено ако го споделуваш со твоите другарчиња со кои шетате во парк постојано.

Ние имаме три големини на роденденски пакет, со мала или голема торта за Вие да може да си одберете според тоа колку другарчиња ќе има твоето куче покането на роденденската забава  (погледни ги опциите во следниот таб)

Во пакетот имаме вклучено роденденско капче и роденденски аксесоари за прославата да биде комплетна!

  • Нашите рецепти се проверени и со дозвола од Агенцијата за Храна и Ветеринарство (АХВ)
  • За нарачка и резервација потребно е да се јавите 5 работни дена однапред на телефон 070 209 773
  • Пакетот се подигнува од дуќан и не може да се прати по карго.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,