Сет градник и поводник за големи мачки Amsi

520 ден

Сет градник и поводник за мачиња кој е лесен за облекување и практичен.

Овој модел е наменет за возрасни големи мачки.

Димензии: 25-40 cm

Категорија: , Ознаки: , , ,