Спреј за побрзо митарење и регенерација на крзно (Algo Active)

750 ден

Спреј на природна база кој помага во отстранувањето на мртвите влакна, направен од природни и органски состојки. Овој спреј не се плакне и е компатибилен со шампонот Active Hair може да поттикнете побрз раст на крзното и да се врати повторно сјајот на влакното! Збогатен со органски кафеави алги, мака и божиковина.

  • Помага во побрзо митарење и отстранување на мртвите влакна
  • Помага во стимулирање и регенерирање на нови влакна и кожни клетки
  • Поттикнува повторен раст на нови здрави и цврсти влакна

Како и сите останати производи на Biogance, овој спреј не содржи парабени ниту пак обојувачи.

Соодветно е за сите типови на крзно, може да се користи на мали и возрасни кучиња и мачки.

98% природни и био состојки, без парабени и pH неутрално.

250ml