Ташна Madison

7.200 ден

Ташната за миленици MADISON е наменета за мали кучиња и мачиња. Ќе Ве освои на прв поглед со премиум платното кое е баш модерно, а секако само плус се дополнителните практични аксесоари како ташничката за ќеси и еден куп џепчиња на сите страни. Така Вашето милениче ќе биде крај Вас со секоја авантура и секогаш ќе му биде удобно со внатрешната плишана подлога. Ташната може да ја носите на рачките во рака или пак на рамо.

Максимална тежина: 7кг

Димензии:  40 x 20 x 30 cm

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,