Тениско топче

120 ден

Класично тениско топче, кое е совршено за секојдневните игри. Тие одлично отскокнуваат и лесно се забележуваат благодарение на нивната светло жолта боја.

Димензии: 6 cm

 

Категорија: Ознаки: , , ,