Тренинг поводник Aalborg темно кафеаво

4.100 ден

Колекцијата AALBORG е ново ниво на високо квалитетна кожа. Поради нов тип на технологија применета со апликација на масло издржува голем напон, што го прави идеално ремче за оние кучиња кои се спортски активни. Но, секако истовремено имаат нежни линии кои може да се вклопат во секојдневниот живот на оние кои обожуваат едноставност и квалитет. Особено е практичен бидејќи има 3 прстени според кои може да ја продолжите должината, зависно од потребите и ситуацијата.

Иако е високо издржливо, кожата е прилично мека и не го оштетува крзното на милениците бидејќи  е многу удобно за носење. Додаден е привезок исто од кожа со стилизиран симбол на домородците Американци кое има за цел да потсети за животинското потекло на кожата.

Забелешка: Бојата може да се истрие или избледи.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,