Тренинг поводник Extra Long

2.300 ден

Дали обичните поводници не се доволни за тебе и твоето куче? Тогаш мора да го видиш ова: 300 цм долг поводник кој се поседува на 4 места и направен од високо издржлив најлон!

Овој поводник Ви ја дава слободата да ја подесиш должината баш како што Ви одговара во моментот па така кучето ќе има простор да види се без ти да ја изгубиш контролата. Издржливиот материјал ќе Ви помогне и на разни терени и временски околности, па после шетање само испери го и е спремен за следна авантура, а секако е доволно мек да не ти смета при држење.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,