Тренинг ремче Freestyle малина

1.100 ден1.300 ден

Ремчето за тренинрање Freestyle има одличен дизајн и е практична за постојана употреба. За разлика од другите ремчиња за тренирање, на ова може да го наместите граничникот и да се користи како и сите останати околувратници. Изработено е од јаже кое е меко од надвор, а од внатрешната страна е црвсто и многу издржливо.Поради големата издржливост без разлика колку силно да повлечете, ремчето ќе остане неоштетено.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,