Четка за расчешлување (self-cleaning)

950 ден1.200 ден

Четка за расчешлување со меки иглички соодветна за сите типови на крзно. Со редовно користење лесно се отстрануваат сите влакна од горниот и долниот слој на крзно и со тоа с одржува одлична хигиена кај кучињата. Оваа четка е супер идеа зошто со копчето на задниот дел одма се отстрануваат влакната и со тоа се одржува постојано чиста.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,