Четка + чешел (multi-purpose)

950 ден1.050 ден

Одлично мулти-функционално решение за оние кои користат 2 или повеќе четки за одржување на крзното. Оваа четка на заедниот дел има ротирачки запци, а на предниот дел има тенки иглички за расчешлување.  За време на четкањето лесно се отплеткува крзното без да го скине или да предизвика болка на кучето.

Соодветна за кучиња со средно и долго влакно.  Најмалата големина е соодветна и за мачки.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , , ,