Чешел со кратки и долги запци (grooming comb)

750 ден

Чешел со високо- квалитетни запци кои не р’ѓосуваат и со две различни величини, супер помош за отстранување на мртви влакна и за отплеткување на мали и големи чворчиња.  Соодветно за средно и долго влакно, се препорачува постојана употреба за да се одржува сјајот на крзното и да не се создаваат нови чворчиња. Исто така, спречува непотребно кубење и кинење на влакното и со тоа нема оштетување.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.