Antos Gold Знаменца

300 ден

Кажи му на твоето куче дека е умно и послушно со овие вкусни знаменца. Грицки кои се направени од вистинско пилешко месо замотани околу стапче со пресувана кожа. Идеална комнибација за кучиња кои ги сакаат овие две грицки комбинирани!

100 gr

Категорија: Ознаки: , , ,