Basic Collection коска XL (повеќе бои)

550 ден

Унинатни, модерни и неодоливи! Тоа е колекцијата Classic на MyFamily. Нивниот стил никогаш не излегува од мода, а нивниот квалитет е неспоредлив. Рачно изработени до детал, а стилот е поттикнат од традицијата во Валенсија.

Оваа колекција е достапна во повеќе форми и бои кои се карактеристични за оваа колекција.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,