Bronx Голема коска Studs

800 ден

Секое парче од BRONX колекцијата е единствен примерок кој на крај е рачно завршен и доведен до совршенство и секое е посребрено со старо сребро. Малите нерамнини се показател дека тагчињата се рачно довршени и ги прави навистина уникатни. Ова колекција е карактеристична со шарите и препознатливи декорации кои ја покажуваат урбанистичката душа на Америчкото предградие.

Made in Italy

Категорија: , , Ознаки: , ,