Cat Mate Врата за маче (Cat Flap) за стакло

3.000 ден

Ако твоето маче сака да истражува и да излезе надвор од домот, тогаш ние имаме решение за тој проблем. Овој модел на врата е во кружна форма и е модел кој може да го поставиш дури и на стакло. Така ќе му овозможиш на твоето маче да излезе и да прошета од предната врата или задната во двор.

Твоето маче може да излезе и да се прошета во текот на денот, но вечерта ќе може да го заклучиш и да не се секираш дека може да излезе во текот на ноќта. Вратата е направена од супер силен полимер што ја прави отпорна на штети или други животни.

 

  • Соодветна за мали или просечна-големина на мачки
  • 4 начини на заклучување: внатре и надвор, внатре само и надвор само
  • Едноставно за користење
  • Соодветна за монтирање на секоја површина, вклучувајќи и стакло
  • Направена од супер силен полимер
  • Отпорна на временски околности, не пропушта ветер и вратата се затвара одма со магнет

 

Категорија: Ознаки: , , ,