Chick Big White Bone

1.230 ден

Убавината на кристалите е што даваат светлина и сјај на оваа елегантна колекција. Chick серијата е произведена во Италија со огромна нега и внимание со секоја рачна изработка, секоја посебно. Оваа серија е навистина посебна бидејки е дадено внимание на секое мало деталче и завршеток. Бои, форми и симболи кои го истакнуваат стилот на твојот миленик со тренди резултат.

Кристалите се Swarovski.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,