Парфем Elegance

270 ден

Замисли богат цветен букет со истакната нота на црвени овошки.

Lilac – Jasmine – Iris – Red Fruits – Vanilla – Musk

Не содржи алкохол.

50ml

 

Начин на користење: Прсни 30цм над крзното на миленикот. Или прсни на длакни и внимателно помини низ крзното на миленикот. Не прскај дирекно врз кожата или крзното!