Fresh n Pure Спреј за дезинфекција

1.200 ден

Дејства: Спреј за дезинфекција кој се грижи околината на твојот миленик да биде чиста, свежа и без бактерии. Збогатена со чајно дрво и еукалиптус кои се препознатливи по своите антисептички и смирувачки дејства. Редовното користење помага во намалување на анксиозноста на миленикот, одржување на чиста околина без бактерии, дезинфицира и ги елиминира непријатните мириси.