Glam Crown Circle Light Blue

1.900 ден

Убанината на кристалите е што даваат светлина и сјај на оваа елегантна колекција. Glam серијата е произведена во Италија со огромна нега и внимание со секоја рачна изработка, секоја посебно. Оваа серија е навистина посебна бидејки е дадено внимание на секое мало деталче и завршеток. Бои, форми и симболи кои го истакнуваат стилот на твојот миленик со тренди резултат.

Кристалите се Swarovski.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,