Julius-K9 Заштитна јакна Розева

4.830 ден

Јакна која штити од сите временски околности, дури и на ладно време. Изработена од мек и еластичен IDC® неопрен материјал која идеално се вклопува на секоја градба на куче. Специфично за оваа јакна е дека дава целосна термална изолација поради илјадниците мали воздушни меурчиња од кои е составен неопрен материјалот, па затоа е една од најудобините јакни за кучињата. Со флуросцентни и рефлективни елементи со кои се обезбедува добра безбедност и во слабо видливи услови.

Многу лесно се облака- има два издржливи лепенки кај стомакот и градите, со тоа што малите бројчиња (Baby1, Baby2, XS and S) се за мала раса и имаат D-прстен, додека пак големите бројчиња (M, L and XL ) немаат таков додаток.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: ,