Julius-K9 POWAIR поводник розево

1.050 ден

Ако бараш поводник кој е супер лесен на рака и модерен, тогаш би ти препорачале да го погледнете овој модел- може да Ви послужи за дневни прошетки па се до активни авантури. 

Направено исто како и POWAIR градниците, направени се од лесен материјал кој се суши брзо. Со засилена рачка и должина од 120cm. Специфично за овој поводник е дека големината не е во должината, туку во големината на металната кука! Такада овој поводник е за сите големини на кучиња, а сепак останува тенок и лесен на рака.

Со супер кул бои кои се компатибилни со градниците. За малите бројчиња (3XS, 2XS, XS, S) се препорачува малата големина, додека пак за поголемите (M, L, XL) се порепорачува М големината.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,