Julius-K9 Powerharness Stockholm “limited edition”

2.600 ден

IDC®Powerharness е твојот градник за сите активни денови, прошетки рано наутро или да ти помогне да се движиш безбедно низ градскиот метеж. Градник кој го облекуваш со еден потег и секогаш може да се потпреш на него.

Ефикасен пресос на сила, ефикасна контрола

Овој градник сега е максимално оптимизиран за силата на влечење да се балансира на начин кој ремчето на градниот кош е паралелно со поводникот во твојата рака- па така силата може да се пренесе на ефективен начин. Тоа значи дека може да го контролираш твоето куче со помалку сила или пак полесно да го запреш. Широкото ремче кај градите како и поддршката на горниот дел од телото му помага на кучето полесно да ја балансира силата на влечење додека има максимален комфорт.

Професионална опрема за кучиња која не е само за професионалци

Овие градници за кучиња се произведени во EU  и се препознатливи со својот добро познат дизајн и висок квалитет. Рефлективните елементи гарантираат безбедност и прво-класниот OEKO-TEX® дизајн гарантира максимална безбедност, а сите аксесоари даваат разновидност. Сите градници имаат лепенки кои може да се извадат или да се сменат со над 1000 видови дизајни кои се нарачуваат дополнително. Сигурноста и издржливоста се постојано поддржани со првокласни материјали и рачно изработени.

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,